Trapper

Indendørs trappe
Inden for trappebygning og -konstruktion er der en masse forskellige regler, som skal overholdes alle offentlige steder. Disse er med til at sikre, at trapperne er praktiske og overholder alle sikkerhedskrav. Hvis det er en indendørs trappe i et privat hjem tillades ofte nogle andre mål, men selvfølgelig skal sikkerhedskravene være i orden. Dette giver dog dig muligheden for at få den trappe, du lige præcist drømmer om. Trappen kan blive en del af dit interiør, så husets stil bliver gennemført til fulde.

Rensemidler - Projektstyring - Hummel - Estee Lauder - Sko - Hår - Cykler - Smykker - Dæk - Toiletrens - Isfjerner - Rideudstyr - Ferie - Rejser - Trapper - Biler - Sommerhus - Punktspray - Fritid - Kultur - Sandaler - Industristøvsuger - Lande - Massage - Tagrenser - Superlim - Nanobehandling - Hoppeborge - Vinter - Operation- Glasrens

Udendørs trappe
Inden for trappebranchen er der nogle helt klare retningslinjer, som skal overholdes. Til udendørsbrug kan fås mange forskellige udseende af trapper, og af meget forskelligt materiale. Det kan være materialer lige fra træ til stål til sten. Det hele afhænger af det udtryk, du gerne vil signalere til omverden. Trappens placering og den nuværende stil spiller selvfølgelig også ind på, hvordan trappens udtryk skal være. Når trappen er færdig, skulle du gerne føle at den passer ind i sine omgivelser, og at den opfylder, de behov du har.

Trætrappe
En af de mest populære trappetyper både til indendørs og udendørs er trapper af træ. Træ har nemlig en effekt til, at se vildt eksklusive og fantastiske ud. Samtidig passer træ til alle stile, udenfor såvel som indenfor. Udenfor vil træet gå i et med naturen og virke som en del af naturen. Indenfor kan træet matches perfekt til stilen. Man kan vælge lyst og mørkt træ. Man kan selvfølgelig også vælge at male træet, og give trappen noget kant og attitude på denne måde. Der er ingen tvivl om, at træ er et ideelt materiale til en trappe.

Ståltrappe
Hvis en trætrappe ikke er noget, kan det være, en ståltrappe er. Denne vil give hjemmet og huset et mere råt udtryk, som man godt kunne have brug for nogle gange. Det smarte ved ståltrapper er blandt andet, at de er rigtig nemme at rengøre og super sofistikeret. En ståltrappe er en smart løsning på problemet. Ståltrapper har en lang levetid. Selv efter mange år, vil der kun være få skavanker. Dette er altså en langtidsinvestering.