Næseoperation

Mange danske kvinder og mænd vælge at få en næseoperation enten på baggrund af kosmetiske- eller helbredsmæssige årsager, og dette er mænd og kvinder i alle aldre, da næseoperation ikke kræver nogen bestemt alder. Hvis man får en kosmetisk næseoperation, vil operationen ikke blive betalt af det offentlige. Hvis man derimod får en næseoperation pga. fx skæv næsevæg, så bliver næseoperationen betalt af det offentlige. Ved en kosmetisk næseoperation vil priser variere meget. En lille næseoperation vil fx være billigere end en stor næseoperationen. Men mange tænker nok: ”Næseoperation, hvad koster det?”. Og dette er meget forskelligt. Man kan være heldig at finde nogle tilbud på forskellige næseoperationer, så næseoperationen bliver billig, og ellers er det lige en god idé at sammenligne forskellige steder, så man få mest til prisen.

Rensemidler - Projektstyring - Hummel - Estee Lauder - Sko - Hår - Cykler - Smykker - Dæk - Toiletrens - Isfjerner - Rideudstyr - Ferie - Rejser - Trapper - Biler - Sommerhus - Punktspray - Fritid - Kultur - Sandaler - Industristøvsuger - Lande - Massage - Tagrenser - Superlim - Nanobehandling - Hoppeborge - Vinter - Operation- Glasrens

Inden man bliver opereret så er der meget info om næseoperation, som man skal opdateres på, som fx ar efter næseoperationen, som der dog typisk ikke vil være nogle af, da snittene ligges indvendigt i næsen, og da de gør dette må man gerne få sol efter næseopeationen. Det er også en god idé at gennemgå hvilke risici og komplikationer, der kan opstå ved næseoperation. Ved operationer er der altid risiko for komplikationer, også selvom det er en lille næseoperation, vil risikoen for indre blødninger stadig være der, selv om denne ikke er så stor. Selve operationen kan både foregå med lokal- og fuldbedøvelse afhængigt af, hvor stort et indgreb der er tale om. I forhold til bivirkninger efter næseoperation vil mange opleve hovedpine efter denne, samt hævelse omkring næse og øjne. Næseoperations helingen tager 1-3 uger, men det er dog først efter ½ -1 år man kan se det helt endelig resultat af operationen.

Ved en kosmetisk næseoperation kan man vælge at få ændret næsebor, næsetip, næseryg(buler og knæk). Det kan også være man synes man har en for bred eller smal næse, og så ændres brusken ved næseoperationer selvfølgelig også ofte. Mange vælger at få en næseoperationer efter de har brækket næsen eller fordi de ønsker en mindre næse, da næsen måske er blevet skæv eller lignende.

Det kan godt være nødvendigt med endnu en næseoperation efter operationen, for at lave de sidste ændringer, hvis man er utilfreds. Derfor er det så vigtigt at man får snakket ordentligt med sin læge omkring, hvad det er man ønsker sig. Derfor kunne det være en idé at tage et billede med af den ønskede næse, så man får det ønskede resultat.

Man kan både vælge at få lavet sin næseoperation i Danmark eller udlandet. Prisen både i DK og udlandet vil variere, ligesom den vil variere fra næseoperations klinik til klinik.