Belgien
Belgien er et dejligt lille land, der ligger mellem Frankrig, Luxemburg, Tyskland og Holland. Belgien er et land med meget lidt kyststrækning, men det de til gengæld har er helt fantastisk. Det ligger ud til Nordsøen, og vandet er dejligt lækkert og rent. Der er mange forskellige ting, at opleve i Belgien. Man kan vælge at bo i en af de mange små hyggelige byer i det bakkede belgiske landskab. Hvis man er mere til storbyer ferier, har hovedstaden Bruxelles rigtig meget at byde på. Belgien er et land med noget for enhver smag, så det er bare med at udforske det.

Rensemidler - Projektstyring - Hummel - Estee Lauder - Sko - Hår - Cykler - Smykker - Dæk - Toiletrens - Isfjerner - Rideudstyr - Ferie - Rejser - Trapper - Biler - Sommerhus - Punktspray - Fritid - Kultur - Sandaler - Industristøvsuger - Lande - Massage - Tagrenser - Superlim - Nanobehandling - Hoppeborge - Vinter - Operation- Glasrens

Frankrig
Frankrig er et meget alsidigt land, hvor der er rigtig meget at opleve. Man kan tage på storbysferie i diverse lækre byer, såsom Paris, Nice eller Lyon, som alle kan byde på utrolig mange spændende ting. Fx kan Paris både byde på noget for de små og de store, i form af Disneyland Paris og et fantastisk natteliv. Man kan også nyde en fredelig ferie i de skønne franske alper, som har rigtig meget at byde på for alle aldre. Hvis det slet ikke er sådan noget man er til, kan man også vælge at tage helt ned i det sydligste Frankrig, og nyde en lækker badeferie ved middelhavet. Frankrig er et land, som byder på mange forskellige ferieformer, så det er bare med at vælge.

Kroatien
Kroatien er et sydeuropæisk land med kyststrækning ud til middelhavet. Her ligger en masse små kroatiske øer, som er ideelle til en rigtig lækker badeferie. I det vestlige Kroatien ikke langt fra Italien ligger Istrien, som har rigtig meget at byde på. Her ligger storbyen Pula, som både kulturelt og bademæssigt har rigtig meget at byde på. Derudover ligger der nogle helt fantastiske campingpladser, som er perfekte til børnefamilier. Hvis stranden bliver for kedelig, kan man hurtigt tage at smut til Venedig med en af de både, der sejler fra Istrien. Hvis badeferie ikke er ens kop te, så har hovedstaden Zargreb rigtig meget spændende for enhver smag.