Primigi
Primigi laver mange forskellige typer af sko, og deriblandt findes sandalkollektioner til børn også. Sålerne er specielt designet til at støtte børns fødder, så de efter en lang og aktiv dag ikke vil opleve gerne i form af vabler, gnavsår og anden irritation. Derudover er sålen også skridsikker, så børnene kan lege frit uden at du skal bekymre dig om at de glider. Primigi har designet sandalerne så det giver plads til fødderne og tæerne at ånde, så pusselankerne ikke bliver for varme. Sandalerne er designet således at de fleste lukkes og åbnes ved hjælp af velcro, hvilket gør at de små selv kan tage deres sko på og af uden forældrenes hjælp. Primigi sandaler er super komfortable for børnene, samt at forældrene kan være trygge ved at give deres børn disse sandaler på, da disse er specialdesignet til at passe børns fødder.

Billi Bi
Til sommer er det meget vigtig at have nogle sko, hvor ens fødder kan ånde, men som samtidig er utrolig komfortable. Her er sandaler fra Billi Bi et rigtig godt alternativ til rigtig lækre sandaler. Sandalerne fra Billi Bi har en rigtig stor slidstyrke, så det er sko og støvler, der kan holde i flere sæsoner. Derudover har sandalerne en fantastisk pasform, som gør at man undgår vabler, gnavsår og andre irritationer.Billi Bi designer selvfølgelig sandaler både til mænd og kvinder, og i mange forskellig former. Der er sandaler som passer til finere brug, hvor andre er helt oplagte til vandreture. Billi Bi designer altså sandaler til enhver smag af rigtig god kvalitet.

Caprice
Sandaler kan være rigtig mange ting. Der findes vandresandaler, hverdagssandler og ikke mindst fest- og gå-i-byen-sandaler. Den sidste slags sandaler er mærket Caprice eminente til at designe og producere. De designer sandaler der på samme tid er elegante, feminine og dejlig sommerlige. Ved hjælp fra en masse forskellige pynteredskaber, såsom spænder, remme, rosetter med mere, er med til at give sandalerne et yderst sofistikeret og yndefuldt look, som passer til de fleste stile. En sandal fra Caprice en sandal, som passer til kvinder, der ved, hvad de vil have, og som ikke er bange for at udtrykke deres personlige, feminine stil.