Absorbine

Absorbine har mere end i et århundred hjulpet hesteejere og heste verden over. Absorbine kom til verden, da ægteparret Wilbur F. Young og Mary Ida blev nødt til at tage sig mere af deres heste end de lige havde regnet med. Derfor producerede ægteparret nogle forskellige pleje produkter til hesten, som skal gøre det nemmere for hesteejeren at passe ordenligt på den. Det kan være salve mod ømme muskler og andre smerter, beskyttelse mod bidende insekter, pleje til deres hove eller til hesten pels, så den kommer til at se helt fantastisk. En ting er sikkert; Absorbine vil i mange år fremad stadig hjælpe heste og deres ejere til et bedre og nemmer liv.

Airowear

Airowear har eksisteret siden 1985, og går kun op i en ting; din sikkerhed, når du rider. Derfor producere Airowear beskyttelse til mænd, kvinder og børn. Dog adskiller deres body protectors sig fra så mange andre mærkers. De faconsyer beskyttelsen, da de ved hvor vigtigt det er, at det har den perfekte pasform, så du kan føle dig godt tilpas og komfortabel. Derudover går Airowear’s rideudstyr gennem en masse tjek, for at sikre at produkterne kan gå igennem de formelle sikkerhedskrav, så du får den bedste beskyttelse, når du er ude at ride.

Animo

Animo designer eksklusivt sportstøj til entusiaster og professionelle. De er især kendt for deres eksklusive ride tøj. Alt tøjet er fremstillet og designet i det skønne Italien, og Animo’s hovedfokus er stil(udseende), pasform og komfort. Animo’s  mest kendte produkter og deres kendetegn er deres fantastiske ridebukser, lækre stævnejakker og utrolige softshell ridejakker.