Michelin

Michelin blev grundlagt i 1889 af to franske brødre. Med innovativt tænkning og fantastisk teknologi skabte disse to brødre en yderst populær virksomhed. Michelin producere nogle helt fantastiske dæk. Michelin har en hel guideline for at finde de perfekte dæk til lige præcis din bil og dine behov. Michelin producere både sommer- og vinterdæk, så din bil er sikre med nogle af de bedste dæk på markedet.

Rensemidler - Projektstyring - Hummel - Estee Lauder - Sko - Hår - Cykler - Smykker - Dæk - Toiletrens - Isfjerner - Rideudstyr - Ferie - Rejser - Trapper - Biler - Sommerhus - Punktspray - Fritid - Kultur - Sandaler - Industristøvsuger - Lande - Massage - Tagrenser - Superlim - Nanobehandling - Hoppeborge - Vinter - Operation- Glasrens

Bridgestone

Bridgestone er en verdenskendt dækfabrikant, der blev grundlagt i 1931 i Japan af Shojiro Ishibashi. Gennem den japanske industrialisering voksede Bridgestone sig hurtigt store.  De tænker innovativt for hele tiden at kunne udvikle og forbedre deres dæk. Bridgestone fokusere meget på sikkerheden af deres dæk, så alle trafikanter kan føle sig sikre.

Goodyear

Goodyear er en amerikansk dækfabrikant, som blev grundlagt i 1898 af Frank Seiberling. Virksomheden er opkaldt efter den amerikanske pioner, Charles Goodyear, som opfandt vulkaniseret gummi. Charles Goodyear er altså ”skyld” i nutidens teknologi inden for dæk, slanger og alt andet der indeholder gummi. Goodyear  har et hold af videnskabsmænd og forskere bag sig, for at sikre dig de bedste produkter og skabe innovative ting.

Gislaved

Gislaved er en svensk virksomhed, der producere bildæk. Med mere end 100 år i branchen ved Gislaved, hvad det er de laver. Du kan være sikker på at sikkerheden, ved Gislaved dæk, er helt i top. Gislaved tjekker deres dæk op til flere gange for at være sikker på at både vinter- og sommerdæk lever fuldt op til EU’s krav om sikkerhed.