Kildemoes
Historien om Kildemoes starter helt tilbage i 1942. Dette var hårde tider for den 22-årige Børge Kildemoes, der prøvede at etablere sig indenfor iværksætterfeltet. Hr. Kildemoes havde en lille beskeden fabrik i hans kælder. Men selvom den var lille, var den også populær. Senere da Danmark var besat, og 2. verdenskrig var på sit højeste, kom der nye udfordringer for den unge iværksætter. Nu var det ikke længere pladsen i kælderen, der var problemet. Nu var det fremskafningen af de nødvendige materialer. Derfor måtte Børge Kildemoes bruge de midler, han nu engang havde. Dette gjorde at produktionen primært bestod af voksencykler, der blev tilpasset til børnecykler.

Rensemidler - Projektstyring - Hummel - Estee Lauder - Sko - Hår - Cykler - Smykker - Dæk - Toiletrens - Isfjerner - Rideudstyr - Ferie - Rejser - Trapper - Biler - Sommerhus - Punktspray - Fritid - Kultur - Sandaler - Industristøvsuger - Lande - Massage - Tagrenser - Superlim - Nanobehandling - Hoppeborge - Vinter - Operation- Glasrens
Det er på dette grundlag at cykel virksomheden Kildemoes kom til verden. Og der er godt nok løbet meget vand gennem åen siden. Kildemoes produktion er selvfølgelig flyttet til nogle større lokaler, for at kunne efterkomme deres efterspørgsel. Både i 2006 og 2008 blev Kildemoes kåret som Dansk Superbrand. Og i dag er Kildemoes danskernes mest foretrukne og bedst kendte cykelmærker. Med et bredt sortiment og nøje designet cykler, er der noget for en hver smag.
Centurion
Centurion er et meget kendt og populært cykel brand over hele verden. Med deres mange forskellige modeller er der en cykel til en hver smag. Det er alt fra city bike til Mountain Bike, så der er noget til et hvert behov. Med Centurions professionelle vejledning bliver det nemmere at finde cyklen til præcis dine transportbehov. Med deres effektive og kompromisløse design får du en cykel der kan holde til lidt af hvert, som samtidig er yderst moderne.