American Crew
American Crew er et af de førende firmaer indenfor skønhedspleje til mænd. De har lanceret alt fra renseprodukter til hårprodukter. Disse produkter skal gøre det lettere for mænd at holde sig rene og stylet, og det skal ikke længere være nogen skam at mænd gør noget ud af sig selv. Især American Crew´s voks er yderst populært. Det er utrolig nemt at bruge, og håret sammenklumper ikke og det ses ikke fedtet ud.

Rensemidler - Projektstyring - Hummel - Estee Lauder - Sko - Hår - Cykler - Smykker - Dæk - Toiletrens - Isfjerner - Rideudstyr - Ferie - Rejser - Trapper - Biler - Sommerhus - Punktspray - Fritid - Kultur - Sandaler - Industristøvsuger - Lande - Massage - Tagrenser - Superlim - Nanobehandling - Hoppeborge - Vinter - Operation- Glasrens
D:fi
D:fi voks er et af de mest solgte varer indenfor skønhedsplejen. D:fi voks kan bruges til alle hårlrængder og er rigtig nemt at anvende. D:fi laver forskellige slags voks. Det er det almindelig som bruges til hverdag, der ikke gør håret fedtet. Så er der også noget voks, der er lidt stiver, så man kan lave nogle vildere frisure, og man er sikker på at det bliver siddende.
ID hair
ID hair er den mest brugte voks på det danske marked. Dette er der selvfølgelig nogle grunde til. ID hair voks er vandopløseligt, og derfor rigtig nemt at skylle ud igen. Det sætter sig ikke klumper og det er meget nemt at anvende. Derudover er der 5 forskellige vokse, som har hver deres helt specielle egenskaber. Nogle giver et let hold, hvor andre giver et ekstremt hold. Så der er flere typer at vælge imellem.
Tigi catwalk
Tigi Catwalk er et professionelt hårpleje mærke produceret af diverse hårpleje eksperter. Den har sin inspiration fra backstage scenerne inden for modeshow, røde løbere og skønhedspleje. Tigi Catwalk bruger den nyeste teknologi for at give dig de bedst mulige produkter. Dette gør at du har mulighed for at være med på de nyeste trends med nogle af de bedste produkter.